Клуб BSD
Панорамен изглед на клуб BSD

На ъгъла на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Върбица"
Работно време: 0-24 часа
Телефон за резервации: 02/415 30 80
Имейл:

 

Клубът е създаден през 1993г. като развлекателно заведение включващо билярдната игра, като основна в дейността си. През 2006г. с група приятели и ентусиасти се полага началото на професионалния билярд и дартс в България. Клубът е оборудван с осем маси Brunswick Metro, седем електронни дартса и три джаги.

Провеждат се ежедневни тренировки водени от професионалисти. Организират се ежемесечни състезания от национален и международен характер по любимите, и все по-популярните билярд, снукър, дартс, джаги.

 
     
     
 
Клуб BSD 2
Панорамен изглед на клуб BSD 2

В подлеза на бул. "България" и бул. "Фритьоф Нансен"
Работно време: 0-24 часа
Телефон за резервации: 02/418 43 90
Имейл:

 

Новият билярд клуб BSD в подлез "Галерия" на НДК се създаде като естествено продължение на активната дейност на фирма Профит ООД и в частност на "Споретен клуб BSD" в търсене на по-добри условия за провеждане на спортни мероприятия и създаване на по-добра тренировъчна среда.

Той е оборудван с 12 маси за билярд Brunswick Gold Crown V, две маси за снукър Riley Imperial, маса за руска пирамида, пет джаги и шест електронни дартса, които се модифицират в steel darts за провеждане на редовните клубни първенства.