Благотворителен турнир по билярд "ДА ПОМОГНЕМ НА БОЖИДАРА"

Дата: 22.04.2012 г.
Дисциплина: 9-та топка
Клуб: Клуб BSD 2 - София
Организаторите на благотворителните турнири SmolyanCup заедно със Славчо Боюклиев и Димитър Овчаров Coffee and Billiard club " Bon Vivant " - град Смолян се обединяват около идеята: ДА ПОМОГНЕМ НА ЕДНО ПРЕКРАСНО МОМИЧЕ ДА ВИДИ СВЕТА ОТНОВО !!! На малката Божидара и предстои втора очна операция в Германия, понеже тя не вижда, за която вече има осигурен спонсор. За да се случи тази операция обаче, на момиченцето от Райково са необходими общо 2500 лева, с които да се покрият разходите за пътуването и престой в клиниката. Семейството няма финансова възможност, затова нека заедно да направим едно добро дело за Божидара.

За да помогнем на Божидара решихме да организираме турнир по билярд за аматьори. Турнирът ще е по POOL 8 Ball, като форматът е: директна елиминация, 2 от 3 фрейма,1/2 финал и финал 3 от 5 и 4 от 7! Жребият ще бъде изтеглен на място в Coffee and Billiard club " Bon Vivant ".
Записването ще става онлайн на http://smolyancup.eu/,или на страницата ни във FACEBOOK като напишите просто 2те си имена, както и на място в самия клуб преди турнира. Краен срок за записване-30 мин преди началото на турнира. Таксата за участие е 5 лв на човек, като всички събрани средства ще отидат в сметката на малката Божидара!
Собствениците на клуба подкрепят нашата инициатива!!!

Клуб BSD се присъединява към организаторите на тази благотворителност със същият турнир и условия който ще се проведе в София в Клуб BSD 2. Организаторите Славчо Боюклиев и Димитър Овчаров Coffee and Billiard club " Bon Vivant са предложили входната такса за турнира да е 5лв. , ние предлагаме таксата за нашия турнир да бъде между 5 и 10лв за да се съберат повече средства, кой колкото може да даде.Разбира се участието в турнира не е задължително за да се направи дарение, всеки може да направи такова и без да участва :)


НЕКА ПОМОГНЕМ ВСИЧКИ СМЕ ХОРА